Uppdaterat 2004-09-19

Jag har gjort ett Excel-ark som man kan bevaka sina tipskuponger med om man tippar enkelrader. Du måste själv mata in när det plingar i rutan, men då ser du också exakt hur många rätt du har på alla rader i hela systemet.
Systemkrav
Jag har använt Excel 97. Det kan bli problem om du använder en tidigare utgåva av Excel.
Tio Pepe Tips 5.x
Med version 5.1 kan du skapa en sådan textfil som man kan använda för att spela på Svenska Spels internettjänst. Du kan också slumpa alla raderna efter att ha angett fördelningen av tecknen.
I version 5.2 har jag gjort ett par kosmetiska förändringar. Jag har tagit bort innehållet så att man ser processen när raderna slumpas. Den är nämligen litet långsam, och man ser inte riktigt vad som pågår om man inte tömt fälten innan. Jag har också skapat ett Sheet2 avsett för utskrift om du inte har datorn alldeles bredvid TVn.
I version 5.3 har jag gjort lagt till en knapp för det nya Europatipset, som tydligen kommit istället för Italienska Stryktipset.
Hämta här:
5.1
5.2
5.3

Se till att spara filen i en lämplig katalog! Textfilen hamnar sen i samma katalog. Fast det här är litet konstigt. Filen kan också hamna direkt under "Mina Dokument". Jag har inte lärt mig Microsoft Visual Basic riktigt än.
Instruktioner till Tio Pepe Tips 5.x. Emaila gärna om det är något som är fel eller svårt.
Tio Pepe Tips 3.1
Med den äldre versionen 3.1 så kan du skriva ut raderna direkt på tipskupongerna, om du har en skrivare med fack för kuvert (som till exempel min HP DeskJet 720C).
Hämta här:
3.1
Instruktioner till Tio Pepe Tips 3.1
Om du ska använda mitt program så måste du . Det kostar ingenting.
Hjälp och stöd och användbara länkar
Har du frågor, skicka ett email till

Behöver du experthjälp med att fylla i kupongerna? Dom här brukar jag ta hjälp av:
Oscars stryktipshörna
Svenska spels experttips
Statistik
www.ettakryss.com
Sport på TV
tvmatchen.se
www.sportTV.nu
Sponsorer
Mitt tipsprogram är gratis. Gynna mina sponsorer så tjänar jag några korvören!

Tjäna pengar på din hemsida.